Nieuwsbericht

Politienieuws

Redactie Hofwaakt


Heterdaad graffiti spuiten

De politie trof tijdens de surveillance in de nacht van donderdag op vrijdag 1 september een persoon aan die zich schuldig maakte aan het spuiten van graffiti. De 19-jarige vrouw was op dat moment in een tunnel onder de Haaksbergerweg bezig met een tag te plaatsen. Zij kon op heterdaad worden aangehouden. De kosten voor het reinigen worden verhaald op de dader.

Transport controle
Tijdens een transport controle op de A1 nabij Markelo werden op dinsdag 5 september een aantal chauffeurs bekeurd. Twee vervoerders hadden een van de banden zodanig beschadigd, waardoor gevaar kon ontstaan. Hen werd verzocht de band direct te verwisselen. Bij een van de aangetroffen combinaties stak de lading te ver door. Een andere persoon had nog een boete openstaan, die ter plekke moest worden voldaan.

Snelheidscontrole
Op de Lochemseweg heeft het team Verkeer op donderdag 7 september tussen 08.00 en 16.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn in totaal 1.236 voertuigen gepasseerd, waarvan er 118 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid betrof 121 km/u waar 80 km/u het maximum is.

Scroll naar boven